Dit zijn onze scholieren en studenten die hun opleiding hebben voltooid en hun diploma binnen hebben.Op naar een zelfstandig en onafhankelijk leven! 

Ivy Ambatali

Ivy is het 2e kind in een gezin van 4 kinderen. Zij woont in Casat in het noordelijke deel van de Filipijnen. Zij studeert aan de Nueva Vizcaya State University en is in mei 2019 afgestudeerd als Bachelor of Science in Business and Administration. Ze haalt goede cijfers en werkt hard.

Vrijdag 3 mei heeft onze student Ivy haar studie “Business and Administration” aan de NVSU met goed gevolg afgerond. Zij moest, samen met een mede student, hun thesis verdedigen en deden dat erg goed. Ze kregen 98 van de 100 te behalen punten! 

Julius Ambatali

In april 2013 heeft Julius zijn diploma ‘Bachelor of Science Information Technology’ ontvangen. Stichting VeloVelo heeft hem vanaf zijn middelbare schooltijd ondersteund. 

Sinds zijn afstuderen is hij werkzaam in het bedrijfsleven en kan hij zichzelf en zijn gezin onderhouden. 

Rolando Copioso

Yeah! Rolando heeft zijn diploma Accountancy binnen. We zijn supertrots!!

Rolando bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan zijn studie met de volgende mooie woorden:

“Dear VeloVelo,
I am sincerely honoured to have been selected as the recipient of the VeloVelo Foundation. Your generosity will allow me to pursue, my dreams and for that, I cannot thank you enough. 
Thank you once again for your generosity.
I promise I will work hard to prove myself worthy of this opportunity you have given me.
I am looking forward to the day I am able to help other students just as you helped me.
Thank you again for your thoughtful and generous gift.”
Sincerely, Rolando

Mary Ann Enero

Mary Ann Enero woont in Casat. Ze is het derde kind uit een gezin met zes kinderen. Ze heeft na het afronden van elementary school, vooral voor haar gehandicapte zusje Mabel gezorgd.

Naast het zorgen voor Mabel, wil Mary Ann ook geld verdienen, zodat ze haar steentje kan bijdragen aan het inkomen van het gezin.

Mary Ann wil graag een opleiding volgen tot naaister. Zodat ze vanuit huis opdrachten kan doen en tegelijkertijd voor Mabel kan zorgen.

VeloVelo heeft de kosten van de opleiding betaald.