In augustus hebben wij een oproep gedaan voor hulp bij het aanschaffen van mobiele telefoons die onze 7 scholieren in bruikleen krijgen van het Tunasan Community Centrum (TCC). De telefoons worden gebruikt voor het online onderwijs.
Met hulp van donaties hebben we de telefoons kunnen aanschaffen.

Vorige week is er op het TCC een meeting geweest met de 7 scholieren en hun ouders. Tijdens deze meeting zijn de telefoons uitgereikt en de regels rond het in bruikleen hebben van de telefoon uitgelegd: de telefoon blijft eigendom van TCC, de benodigde load moeten ze betalen van de maandelijkse allowance en TCC controleert of de telefoon daadwerkelijk ingezet wordt voor school en niet voor andere dingen. De ouders hebben een overeenkomst moeten tekenen. Ook hebben Vernon (coördinator) en Noime (lerares) met hen gesproken hoe ze het beste om kunnen gaan met het online onderwijs en zijn de resultaten van het afgelopen schooljaar besproken.

De scholen zijn op maandag 5 oktober weer begonnen. Wij hopen dat onze scholieren ook op deze manier toch een fijn schooljaar hebben en weer veel kunnen leren.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *